Financiering

 Een sessie duurt 60 minuten en kost € 105,00.

Ik ben ingeschreven bij het NVPA. Dit verbond heeft met verschillende zorgverzekeraars een contract afgesloten. De zorgverzekeraar waarmee dit het geval is, vergoedt dan leden van het NVPA. Helaas nooit helemaal. Ik heb geen persoonlijk contract met een zorgverzekeraar. Je kunt het nagaan op de website van het NVPA www.NVPA.org en je kunt natuurlijk navraag doen bij je zorgverzekeraar.

Als NVPA-therapeut houd ik me aan de klachtenregeling conform de nieuwe wetgeving Wkkgz, die vanaf 1 januari 2017 van kracht is. Ik ben aangesloten bij de Stichting Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg (SCAG), die zorg draagt voor de klachten- en geschillenregeling. Voor de procedure bij een klacht kun je informatie vinden op de website van het NVPA (www.nvpa.org) onder het kopje ‘Voor cliënten’. Via het RBCZ-register ben ik onderhevig aan het tuchtrecht complementaire zorg (TCZ).

 

Registratie/nummers:

NVPA: 102215,  RBCZ:  214062R,  SCAG:  10858,  KvK:  30285968

 

Aan het einde van iedere maand of aan het begin van de volgende maand ontvang je per mail een rekening.

Sessies kunnen kosteloos worden geannuleerd als dat 24 uur van te voren wordt gemeld. Uitgezonderd ziekte en andere onvoorziene omstandigheden.